GoDigital 2021

Konferenca GoDigital 2021

Konferenca GoDigital je največja neodvisna poslovna konferenca na področju digitalizacije v Sloveniji, ki bo 18. novembra 2021 hibridno potekala v kongresnem centru Grand Hotel Bernardin, gostila bo tako domače kot tuje strokovnjake. Letos je umeščena tudi v program predsedovanja svetu EU.

Osrednja tema letošnje konference GoDigital – Just do IT bo vpliv digitalizacije na produktivnost in konkurenčnost. Osredotočili se bomo na vprašanje “zakaj” je digitalizacija tako pomembna za podjetja, organizacije ter kakšne poslovne učinke prinaša.


Aktualen program prinaša izbrane sodobne teme s področja digitalizacije, ki so pomembne tako za gospodarstvo kot tudi javni sektor in nagovarja tudi prednostne naloge evropske Komisije; Evropa, pripravljena na digitalno dobo, Evropski zeleni dogovor in Gospodarstvo za ljudi. Med njimi so trendi na področju digitalne preobrazbe / Industrije 4.0, umetne inteligence, digitalnih spretnosti in znanj, evropske strategije za podatke.
Osrednja tema letošnje konference bo produktivnost in konkurenčnost in ravno digitalizacija je tista, ki nudi nove poslovne priložnosti podjetjem, optimizacijo delovnih procesov in poslovanja, učinkovitejše poslovanje, večjo produktivnost, nove prihodke na osnovi digitalnih produktov in poslovnih modelov.


Pogovarjali se bomo tudi o načrtu za okrevanje in odpornost, evropskem digitalnem desetletju & digitalnem kompasu, pravičnem in konkurenčnem digitalnem gospodarstvu, novem Digital Europe programu, skratka o priložnostih, ki jih ima EU in Slovenija v naslednjih letih. Skozi primere dobrih praks pa bomo pokazali, da digitalni projekti resnično učinkujejo in prinašajo ključne konkurenčne prednosti.

Konferenca je tudi odlična priložnost za predstavitev podjetij strokovni javnosti. Na konferenci , ki bo letos potekala hibridno, pričakujemo preko 700 udeležencev, zanimive vsebine, aktualne teme,
najnovejše trende, primere iz praks in še mnogo zanimivih tem.

Zanimivi podatki lanskoletne konference GoDigital 2020:

  • Zaradi razmer COVID19 izjemoma digitalna
  • Čez 700 udeležencev
  • 62% udeležencev končnih uporabnikov
  • Vrhunska tuja »keynote« predavanja
  • Strokovna predavanja članov ZIT
  • Program podprt s primeri dobrih praks
  • Medijsko pokrivanje dogodka
  • Udeleženci ocenili konferenco z odlično oceno 4,7
0
Feed