Splošni pogoji

Splošna pravila in pogoji udeležbe na dogodku
Organizator konference GoDigital 2021 ter upravljavec osebnih podatkov je Združenje za Informatiko in telekomunikacije pri GZS.


Kotizacija:
Zgodnje prijave (do 15. 10. 2021) cena = 100 EUR+ ddv
Prijave (po 15. 10. 2021) cena = 150 EUR + ddv

Popusti za podjetja in brezplačna kotizacija
Člani ZIT in IKT-hm imajo brezplačno kotizacijo.
Podjetja in združenja, ki imajo popust pri kotizaciji, ki so ga prejeli preko e-obvestila, morajo kodo vpisati pri Prijavi. Popust s KODO se bo upošteval pri izdaji računa, ki bo poslan po končani konferenci.

Popust s KODO se pri zgodnji prijavi – Early bird (do 15. 10. 2021) ne upošteva.

Prijava
Prijava na konferenco se šteje od trenutka, ko je ta poslana. S prijavo na konferenco se stranka obvezuje, da bo po konferenci GoDigital 2021 poravnala kotizacijo za udeležbo.


Vsi prijavjeni bodopo e- mailu prejeli povratno informacijo o uspešni prijavi. 


Konferenca GoDigital bo potekala preko platforme Confiva. Najmanj 3 dni pred konferenco bodo vsi prijavljeni prejel link na spletno povezavo ter kodo. 


Udeleženec, ki se bo konference GoDigital 2021 udeležili v živo, bo z dokazilom kode, ki jo bo prejel na e- mail, lahko dostopal v konferenčno dvorano Grand Hotela Bernardin.


Odpoved s strani organizatorja/hibridna konferenca
Organizator si pridržuje pravico do odpovedi konference GoDigital 2021 v živo. V primeru, da konferenca ne bo potekala hibridno, se bo dogodek izvedel samo v spletni obliki/online.


Vsi prijavljeni udeleženci v živo bodo o tem pravočasno obveščeni, najkasneje en teden pred predvidenim pričetkom konference oz. takoj, ko prejme ta novico o morebitnih izrednih dogodkih, ki so razlog za spremembo.
V primeru odpovedi konference v živo, bodo udeleženci konferenco spremljali online. V tem primeru se kotizacija ne spremeni, je enaka dnevu prijave, saj je cena udeležbe konference GoDigital 2021 enaka tako za ogled v živo kot online.

Odpoved/odjava udeležbe s strani udeleženca
Skrajni rok za odjavo od konference GoDigital 2021 je tri dni pred pričetkom konference v pisni obliki na zit@gzs.si.
V primeru kasnejše odjave oziroma, če se ne odjavite, vam bomo zaračunali administrativne stroške v višini 35,00 EUR + ddv.

Če udeležba že prijavljene osebe ni možna zaradi višje sile, je možno prijaviti nadomestnega udeleženca, pri čemer je potrebno sporočiti njegove podatke (ime, priimek, e-mail).


Neudeležba na konferenci NE pomeni avtomatske odjave s konference. V primeru odjave nam morate to sporočiti pisno tri dni pred začetkom konference na e-naslov zit@gzs.si.


Pomembne informacije o udeležbi - PCT pogoj
Glede na trenutne zdravstvene razmere in vladne odloke je za izvedbo konference GoDigital 2021, ki bo potekala hibridno, v Grand Hotelu Bernardin, pri udeležbi v živo nujno upoštevanje predpisa PCT.


Če bomo morali dogodek omejevati in bo prijavljenih več udeležencev, kot se nas bo lahko v danem datumu zbralo na dogodku v živo, bodo imele prednost potrjene prijave, ki bodo datumsko opravljene prej.
Vse nadaljnje potrjene prijave v živo, bomo avtomatsko prenesli na online povezavo.