Konferenca GoDigital 2021 bo potekala digitalno!

Konferenca GoDigital 2021 bo potekala digitalno!

Zaradi vedno slabših epidemioloških razmer, smo se organizatorji konference GoDigital 2021 odločili, da bo letošnja konferenca potekala samo digitalno/online in bo brezplačna.


Ker je naša odgovornost po varni udeležbi vseh sodelujočih najbolj pomembna in ne želimo prispevati k dodatnemu širjenju okužb, bomo letos druženje v živo žal izpustili. Za nas je najbolj pomembno, da smo družbeno odgovorni in da vsi, vi in mi, ostanemo zdravi! Vsem udeležence, tudi tisti, ki so se na konferenco že prijavili v živo, bomo dva dni pred dogodkom poslali povezavo do online konference GoDigital 2021. Ponovna prijava zato ni potrebna.


V znak digitalne solidarnosti smo se organizatorji odločili, da bo za vse udeležence online konferenca GoDigital 2021 brezplačna. Vam pa zagotavljamo, da bo kljub kakršnim koli ukrepom konferenca letos še bolj zanimiva, atraktivna in podprta z inovativnimi primeri dobrih praks. Za vse udeležence smo pripravili tudi spletno B2B srečanje, kot priložnost za mreženje in pridobivanje novih poslovnih kontaktov. 


"Obetali smo si druženje z vami, a je v tem trenutku zdravje prioriteta. Zaradi epidemiološke slike v državi bo konferenca GoDigital 2021 potekala digitalno in zato tudi brezplačno. Verjamem, da nam bodo prihajajoči meseci bolj naklonjeni in da se kmalu vidimo v živo ob drugi priliki.«

Lep pozdrav
Nenad Šutanovac
Direktor Združenja za informatiko in telekomunikacije

0
Feed