Gartner: Top technology Trends for 2022 and its business impact

Podjetje Gartner na konferenci GoDigital 2021

S predavanjem Top technology Trends for 2022 and its business impact. Podjetja, ki sledijo tehnološkim trendom imajo boljše možnosti za uspeh. In kateri so top strateški tehnološki trendi za leto 2022, ki jih podjetja ne smejo zanemariti?

Vse kaže na to, da je pandemija v zadnjem letu še pospešila razvoj tehnologije, saj je bilo treba v razmeroma kratkem času najti različne rešitve za uvedbo novega načina komunikacije, dela in poslovanja. Inovativnost je danes bistvenega pomena za preživetje vsakega podjetja na trgu in povečanje njegove konkurenčnosti. Podjetja morajo vedno znova težiti k napredku, dajati poudarek inovativnosti, iskati nove ideje. Inovativnost je kot nekakšno gorivo za celotno gospodarstvo. Zato morajo podjetja preučiti vpliv tehnoloških trendov in ustrezno prilagoditi poslovanje. Podjetja, ki sledijo tehnološkim trendom imajo boljše možnosti za uspeh. In kateri so top strateški tehnološki trendi za leto 2022, ki jih podjetja ne smejo zanemariti?
_________________________________________________________________
Strategic technology trends have significant disruptive potential and set the stage for innovation over the next five years. Enterprises must examine the business impact of these trends and adjust business operations appropriately or risk losing competitive advantage to those who do. These are trends that IT cannot afford to ignore as they deal with the uncertainty driven by the pandemic.

0
Feed